Üsküdar’da Uyuşturucu Sevkiyatı Yaparken Yakalandı, Tutuklandı

Asayiş 27.03.2025 - 11:55, Güncelleme: 27.03.2025 - 11:55 5305 kez okundu.
 

Üsküdar’da Uyuşturucu Sevkiyatı Yaparken Yakalandı, Tutuklandı

İstanbul Üsküdar’da polis ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde yapılan aramada bin 980 sentetik hap ele geçirildi. şüphelilerden Ü.D. tutuklandı.
İstanbul Üsküdar’da polis ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde yapılan aramada bin 980 sentetik hap ele geçirildi. Aydın’dan İstanbul’a uyuşturucu almak için geldiği belirlenen şüphelilerden Ü.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, 17 Mart Pazartesi günü Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sırasında meydana geldi. Şüphe üzerine durdurulan 35 AY 5406 plakalı otomobilde bulunan K.F.K. (34) ve Ü.D. (51) adlı şahıslar üzerinde Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Üzerlerinde herhangi bir suç unsuruna rastlanmayan şüphelilerin otomobilinde yapılan aramada şeffaf poşet içine gizlenmiş bin 980 sentetik hap, 2 cep telefonu, 3 sim kart ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 26 bin 390 lira nakit para ele geçirildi. Uyuşturucuyu Aydın’a Götürecekti Şüphelinin, Aydın’dan İstanbul’a uyuşturucu almak için geldiği ve bu maddeleri Aydın’a götürmek üzereyken polis tarafından yakalandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ü.D., ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul Üsküdar’da polis ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde yapılan aramada bin 980 sentetik hap ele geçirildi. şüphelilerden Ü.D. tutuklandı.

İstanbul Üsküdar’da polis ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde yapılan aramada bin 980 sentetik hap ele geçirildi. Aydın’dan İstanbul’a uyuşturucu almak için geldiği belirlenen şüphelilerden Ü.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, 17 Mart Pazartesi günü Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sırasında meydana geldi. Şüphe üzerine durdurulan 35 AY 5406 plakalı otomobilde bulunan K.F.K. (34) ve Ü.D. (51) adlı şahıslar üzerinde Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Üzerlerinde herhangi bir suç unsuruna rastlanmayan şüphelilerin otomobilinde yapılan aramada şeffaf poşet içine gizlenmiş bin 980 sentetik hap, 2 cep telefonu, 3 sim kart ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 26 bin 390 lira nakit para ele geçirildi.

Uyuşturucuyu Aydın’a Götürecekti
Şüphelinin, Aydın’dan İstanbul’a uyuşturucu almak için geldiği ve bu maddeleri Aydın’a götürmek üzereyken polis tarafından yakalandığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ü.D., ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve meydantv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.